Roald Amundsenstraat 15

7825 AP Emmen

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00

Telefoonnummer

06-15157060

E-mail ons op

info@zorgbedrijfdurf.nl

Over ons

Zorgbedrijf DURF! is operationeel sinds mei 2019 en is ontstaan onder de vleugels van Zorgbureau Extern in Emmen. De dagelijkse leiding is in handen van de zorgexperts en ervaringsdeskundigen Rutger Nieman en Tunahan Meurs. Samen met deze mannen bepaal jij jouw doelen en ga je projectmatig aan de slag. Omdat iedereen anders is, is elk traject anders en volledig afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Veilig op weg naar de toekomst

Iedereen kan succesvol zijn. Op zijn of haar eigen manier. Lukt het jou op dit moment niet om voldoende structuur aan te brengen in je dagen? Heb je het gevoel dat je een blijft steken in je ontwikkeling en heb je zin om te ontdekken waar je goed in bent? Wil je de sprong wagen naar meer zelfstandigheid en heb je daarbij een beetje hulp en inspiratie nodig? Het is allemaal mogelijk, want op het industrieterrein Bargermeer IV heeft Zorgbedrijf DURF! een zee van ruimte en mogelijkheden om jouw talenten op te sporen en te laten groeien. Of je nu wilt leren sleutelen aan auto’s, het vak van aquadipping onder de knie wilt krijgen of mee de boer op wilt met een door jou zelfgebouwde Food Truck: Zorgbedrijf DURF! heeft alle faciliteiten en expertise in huis om je in een veilige omgeving te stimuleren jouw eigen toekomst vorm te geven. ‘We kijken echt naar waar iemands passie ligt en wat hij of zij zelf wil bereiken. Of je nu wilt leren hoe je een brommer kan repareren, lekker wilt leren kokkerellen of dat je zin hebt een velg te voorzien van een super gave panterprint: wij hebben in ons grote pand aan de Roald Amundsenstraat een garage, een spuitcabine en zelfs een volledig ingerichte dagkantine. Natuurlijk laten we je geen moment spartelen, hebben we regelmatig een evaluatiegesprek met je en houden we goed in de gaten hoe jij in je vel zit. Maar het is ook erg gezellig bij ons.’

Je bent welkom

Iedereen wil het gevoel hebben mee te doen en zinvol bezig te zijn. Ook wie een licht verstandelijke of psychiatrische beperking heeft, of bijvoorbeeld een verleden met detentie. Als jij een jongere bent (18+) met aanspraak op een zorgindicatie (WMO of WLZ) of recht hebt op een subsidie van de gemeente of overheid, dan ben je welkom bij Zorgbedrijf DURF! Wie weet ben jij binnenkort ook bezig in de grote technische ruimte, de dipping ruimte of voel jij je als een vis in het water in de dagkantine. Zie je het al voor je?

Voor meer informatie, bel: 06-15157060. Twijfel niet langer maar DURF nu iets van je leven te maken!

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem dan contact met ons bedrijf op.